• Parking
  • Schaalbaar
  • Ontzorgd
  • Centraal

Locatie mogelijkheden

De mogelijkheden voor een evenement in de Werkspoorkathedraal zijn eindeloos. Of het nu om een bijeenkomst voor 250 personen gaat of juist een bedrijfsfeest van 3.500 gasten, met bijna 6.000m2 vrij in te richten vloeroppervlakte is van alles mogelijk.

Locatie Werkspoorkathedraal

Events in de werkspoorkathedraal

​Voormalige fabriekshal omgetoverd tot gefaciliteerde evenementenlocatie. In 1960 ging de montagehal van het voormalige Werkspoor open in Zuilen, direct gelegen aan het Amsterdam-Rijnkanaal. Meer dan 50 jaar later is de robuuste fabriekshal het decor van diverse evenementen. Van foodfestivals tot corporate events, van kleine productpresentaties tot congressen voor 2.500 personen: de mogelijkheden zijn eindeloos. Vanwege de vernieuwde betonnen vloer is de locatie helemaal gelijkvloers. Dit is lekker makkelijk tijdens de op- en afbouw! Daarnaast zorgt de ruim 40km vloerverwarming voor een heerlijke warmte tijdens het event. Vernieuwde stroom in de oude kasten zorgt ervoor dat de uitstraling van het pand behouden blijft.

Locatie de Wasruimte

Events in de Wasruimte

De Wasruimte, ooit zag deze ruimte honderden fabrieksarbeiders in de vroege ochtend verschijnen om zich om te kleden voor een dag werk. Na een lange dag keerden ze weer terug met olie nog aan hun handen, om zich op te frissen en zo weer schoon naar huis te keren. Kenmerkend zijn de originele witte tegels en de wasteilen. De Wasruimte, een intieme ruimte, leent zich perfect voor groepen van 80 tot 150 personen voor een feest, congres of kleine bijeenkomst.

Wil je meer weten over de Wasruimte of een offerte ontvangen? Mail dan naar wasruimte@werkspoorkathedraal.nl. 

Events

Deze partijen kozen voor WSK